sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Synttärikortteja... ja muita kortteja

Synttäripäiväni lähestyessä kirjoitin PostCrossing-profiiliini, että maaliskuussa olisi todella mukava vastaanottaa synttärikortteja. Ja niitä oikeasti tuli! Suurena kortti-intoilijana toivon joka vuosi sitä, että saisin edes pari korttia postissa, joten nyt on ollut todella mukavaa saada niitä jo maaliskuun alusta lähtien ^^

Hirveän kiireen vuoksi en alkuvuonna ehtinyt piirtää kanssa-crossaajille itse kortteja, vaan he joutuivat tyytymään painettuihin kopioihin. Nyt on kuitenkin tilanne toinen ja olen saanut valmiiksi yhden lähetettävistä korteista, jonka julkaisin pari päivää sitten Facebookissa. Vastaanottaja toivoi saavansa kortin, jossa olisi kuva koiranpennusta. Mitään taideaarretta en jaksanut alkaa tuntemattomalle vastaanottajalle värkkäämään, joten koira syntyi hämärässä valaistuksessa tv:tä katsellessa. Tosi söpis siitä kuitenkin tuli, vaikka itse sanonkin:

Koiranpentu kukkaruukussa
Alla oleva kortti ei puolestaan ole PostCrossingiin tarkoitettu, vaan rustasin sen eilen kaverille synttärikortiksi. Einsteinin naaman piirtämiseen meni aikaa noin vartti ja tuohon kirjoitukseen toinen vartti. Yritin todella kovalla keskittymisellä saada aikaan hyvää käsialaa, minkä johdosta kirjoitus näyttää ihan lapsen tekosilta :D Kaverin nimi siis on Esa, mikäli joku ihmettelee:


Ikävää, että postimerkkien hinnat nousivat vuodenvaihteessa ihan hirveästi. Siitä tulikin mieleeni, että aion toivoa synttärilahjaksi postimerkkejä. Toinen synttärilahjahaaveeni on raha-avustus järjestelmäkameran hankintaan, johon olen jo suurimman osan saanut kuitenkin säästettyä :) Hyvällä kameralla otetut kuvat saisivat varmasti työnikin näyttämään hieman paremmilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!