torstai 20. maaliskuuta 2014

PostCrossingin kautta saapuneet synttärikortit

Kuten eilisestä bannerista saattoi huomata, eilen oli siis synttäripäiväni. Tykkään hirveästi synttäreistä, kuten olette myöskin jo saattaneet huomata. Sain taiteeseen liittyviä lahjoja: Korppu esimerkiksi antoi minulle paperileikkurin, jolla voin nyt hyvin tasaisesti leikata A3-papereista A4-kokoisia. Ei tarvitse erikseen ostaa erikokoisia papereita! : ) Lisäksi Korppu piirsi minulle todella söpön synttärikortin. Kuvia synttäreistä (muun muassa Korpun kortin) olen tunkenut tänne: Mansikkapössyttelijän synttäripäivä kuvina. Yritän muka erottaa nämä blogit toisistaan, mutta välillä rajaaminen on todella hankalaa. Minulle saa ehdottaa blogien yhdistämistä, jos on sitä mieltä että se toimisi paremmin.

Ja taas vaihteeksi mennään asiaan: kuten olen aiemminkin maininnut, kirjoitin Post Crossing -profiiliini, että toivoisin maaliskuussa saavani synttärikortteja. Julkaisen sen kautta saamani kortit nyt. Olen kääntänyt tekstit englannista suomeen melko suorasti:


1. Kirahvi ja lintu Liettuasta


"Hyvä Limppu! Olen NIIIN iloinen lähettäessäni sinulle synttärionnittelut Liettuasta. Pieni paksu lintu tuo sinulle mitä parhaimmat onnittelut. Löydät ne Youtubesta, kun kirjoitat hakuun: We are Happy from Vilnius! Hyvää päivänjatkoa!"


2. Kimaltelevia kukkia ja perhosia Hollannista"Hyvä Limppu,
onnittelut 23-vuotissyntymäpäivästäsi! Tänään on maaliskuun kolmas, joten oletan, että kortti saapuu sinulle ennen 19. päivää! Joten toivotan sinulle kaikkea hyvää uuteen vuoteesi. Onnea opiskeluihisi. Olen kristitty kuten sinäkin, mutta olen kalvinisti, eli en luterilainen. Toivotan sinulle hauskaa päivää perheesi ja ystäviesi kanssa. En ole vielä koskaan käynyt Suomessa (tai noh, olen käynyt Helsingin lentokentällä, mutta en laske sitä Suomessa vierailuksi!) mutta toivon, että jonain päivänä voisin käydä siellä, koska siellä on varmasti hyvin kaunista!"


3. Runo Yhdysvalloista"Hyvä Limppu,
Hyvää Syntymäpäivää SINULLE! Minä olen toiminut anglikaanipappina nyt 30 vuotta. Se on kerrassaan hullu tapa elättää itsensä. Vinkki: rakasta Jumalaa, ylläpidä huumorintajuasi ja rukoile! Onko sinulla antaa vinkkejä minulle? Siunausta!"


4. Kakkuja Turkista


"Hyvää synttäriä! Toteutukoot kaikki toiveesi."


Tässä vielä kaikki Post Crossingin kautta tähän mennessä saapuneet kortit:


Tuo viimeisin kakkukortti ei tosin mahtunut mukaan, koska se saapui vasta eilen tämän kuvan ottamisen jälkeen ^^'
"Viralliset" synttäripippalot pidän vasta viikonloppuna ja olen pyytänyt vierailta erityisesti kortteja lahjoiksi. Pitääpäs julkaista niitä täällä, jos saan oikein mielikuvituksellisia kappaleita :D

2 kommenttia:

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!