tiistai 13. toukokuuta 2014

Tänään keskustelua taiteen vaikuttamismahdollisuuksista

Huomio, sinä joensuulainen tai Joensuussa tällä hetkellä viihtyvä! Kello 19.15 kaupunginteatterilla pidetään keskustelutilaisuus taiteesta. Keskustelutilaisuuteen on vapaa pääsy. Tässä koko mainos:

"Keneen voi rakastua -näytelmän esityksen jälkeen teatterin pienellä näyttämöllä keskustellaan rakkauden poliittisuudesta. Keskustelu on osa Hohto-sateenkaariviikkoa. Klubilla puhutaan taiteesta yhteiskunnallisen vaikuttamisen keinona ja väylänä. Miten taiteella muutetaan maailmaa? Onko taiteen tehtävänä tuoda esiin epäkohtia? Onko taide aina poliittista vai saako se olla mielikuvituksen vapaata leikkiä ilman päämääriä? Näistä aiheista keskustelemassa ovat kuvataiteilija Reima Juhani Hirvonen, yhteisötaiteilija ja näyttelijä Merja Pennanen, Setan varapuheenjohtaja ja kuvataiteilija ja kuvakirjailija Katriina Rosavaara. Keskustelua emännöi ohjaaja Aino Kivi. Keneen voit rakastua -näytelmä alkaa klo 18, keskustelu klo 19:15, molemmat kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä. Keskustelutilaisuuteen on vapaa pääsy, näytelmäliput voi ostaa tästäTervetuloa!"


Teatteri on varmasti täynnä opasteita, joten perille pääsemisen ei pitäisi olla ongelma. Mikäli sade on haittaava tekijä, myös kimppakyytimahdollisuus löytyy. Laita vaan s-postia osoitteeseen Limppu.Livari(at)gmail.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!