keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Buddhalintu ja jättikorvanainen

Mulla on nyt viimeaikoina ollut ihan tajuttomasti tekemistä. Kesäloman kynnyksellä piti tehdä vielä viimeiset esseet, tentit, luentopäiväkirjat ja tilaustyöt, joista viimeksi mainitut valmistuivat normaalia hitaammin juuri opiskelukiireiden vuoksi. Kun kesäloma pari päivää sitten alkoi, tuntui suorittaminen jääneen jollain tapaa päälle. Oli pakko siivota, aloitella gradua, suunnitella tulevia riparioppitunteja ja piirtää koko ajan, kun kerran ehti. Ja sitten mitään noista ei jaksanut kunnolla aloittaa, koska tuntui, että niitä pitää tehdä täydellisesti kuin vain voi.

Päätin kerralla riuhtaista itseni lomatunnelmiin istahtamalla ulos ja piirtelemällä mitä huvitti, niin epätäydellisesti kuin vain ikinä halusin. Sitten kun siitepöly alkoi vaivata liikaa, menin sisälle muokkaamaan piirtämääni kuvaa koneelle jälleen niin epätäydellisesti kuin halusin. Se oikeasti rentoutti, ja lopputuloskin on vähintäänkin mielenkiintoinen:
Sateenkaari on sama kuin edellisessäkin postauksessa ^^'
Vaikka väritykset ja näin edespäin ovatkin melko sutaisuja, itse aihe ja värit ovat mielestäni mielenkiintoisia. Tuosta saisi varmasti hyvän maalauksenkin. En oikein tiedä mitä tämä symboloi, mutta merkki naisen poskessa tarkoittaa ainakin aurinkoa ja pöllöstä minulle tulee jostain syystä mieleen Buddha :D

ps. Mitähän kummaa blogin kaloille on tapahtunut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!