lauantai 31. toukokuuta 2014

Jo joutui armaan ajan aikataulut

Mietin vaikka kuinka kauan, että aloitanko kesän sarjakuvapäiväkirjani täällä Synesteettisessä Siveltimessä vai vaihtoehtoisesti toisessa blogissani Hetken Ikuisesti Onnellisessa. Toisaalta sarjakuvat ovat piirrettyjä ja siten taidetta, mutta toisaalta ne taas kertovat kesäteologin työstäni, mikä ei sinänsä liity tähän blogiin. Lisäksi en ole yhtään varma saanko kovinkaan montaa sarjakuvaa aikaiseksi vai muuttuuko päiväkirja sittenkin tekstimuotoiseksi. Joka tapauksessa, pohdinnan jälkeen päätin, että kesästäni kertova sarjakuvapäivis on löydettävissä tuolta edellä linkatusta HIO:sta. Sain ensimmäisen sarjakuvan jo julkaistua.

Töitä on ollut tavallista vähemmän näytillä, koska minulle on viime aikoina tullut paljon sellaisia tilaustöitä, joita tilaajat eivät ole halunneet julkaistavan blogin puolella. Tulevaisuudessa taas kesätöiden alkaminen sotkee kesän alussa jonkin verran blogiin keskittymistä, koska minun pitää tottua niin moneen uuteen asiaan. Mitään en mene kuitenkaan vannomaan kesän aikana julkaistavien piirrosten määrästä - huomasin nimittäin, että viime kesänä väitin kirkkain näppäilyin lopettavani blogin kesän ajaksi ja tuloksena oli enemmän postauksia ja piirroksia kuin koskaan. Niinpä en todellakaan väitä, että blogin toiminta mitenkään hiipuisi :D

Post Crossing- kuulumisista vielä lyhyesti: jouduin ostamaan viimeiset kolme postikorttia kaupasta, sillä minulla ei ollut aikaa piirrellä niitä. Ne olivat aika kivan näköisiä:

Tämä kortti lähti Yhdysvaltoihin. Vastaanottaja toivoi taiteellista tai mystistä korttia.

Tämän kortin saksalainen vastaanottaja puolestaan halusi tyypillisen maisemakortin

Tämä kortti lähti Venäjälle. Vastaanottaja toivoi kuvaa kissasta.
Lisäksi korttiani odottaa taiwanilainen poika, joka haluaisi korttiinsa Pin Up -tytön kuvan... ajattelin piirtää hänelle vähän erilaisen sellaisen ;) Siitä lisää myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!