perjantai 18. tammikuuta 2013

Voita maalaus

Arvonta
******

Jos saisit minkälaisen maalauksen tahansa, millainen se olisi? Entä kenelle? Kommentoi vastauksesi tähän tai lähetä se osoitteeseen limppu.livari(at)hotmail.fi. Jätä myös jonkinlainen yhteystieto, jolla sinut saa kiinni (esim. s-posti- tai blogiosoite).

Osallistumisaika on 18.1-18.3.2013. Molempiin kysymyksiin vastanneiden kesken arvotaan 19.3 voittaja, jolle maalaan 33x24 cm kokoisen taulun hänen haluamastaan aiheesta (arvo 50 e).

Maalaustyyliini voit tutustua täällä.


ps. Voittajan kanssa keskustelemme myöhemmin tarkemmin maalauksesta, sitä ei siis kauhean tarkasti tarvitse kuvailla vielä ;) Myös valokuvista maalaaminen käy enemmän kuin hyvin

31 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen idea. Vaikeat kysymykset. koiran muotokuva olisi kiva antaa äidille. Onhan se hänelle todella rakas. Äiti ei ikinä osta mitään itselleen, antaa omista pois toisille. Ajattelee aina muita ensin. Tekee hyvää työtä ja yrittää parhaansa vaikeasta sairaudesta huolimatta. Lääkärit eivät oikein tiedä mikä häntä vaivaa. Eivät osaa oikein auteta häntä… :(
  Olisi kiva antaa äidille jotain hienoa ja kaunista.

  http://virnujahiiri.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Assasins Creed peli aiheinen taulu. Mun poikaystävälle antaisin, se on niin obsessoitunut siihen peliin. En osaa sille ikinä mitään lahjoja antaa, ku sillä on niin paljon enemmän rahaa ku mulla, hankkii kaiken minkä haluu heti. Se ois semmonen lahja, mitä ei niin vaan hankkis =D Sillä on kunnon alttari missä on patsaat ja kirjat ja kaikki =D

  sillysali.blogspot.fi

  Ihana on muuten idea !

  VastaaPoista
 3. Haluaisin ilahduttaa poikaystävääni jollain upealla maalauksella, hän on itse hyvin taiteellinen ihminen ja arvostaa taidetta monissa eri muodoissa. Hän ihastuu aina tauluihin, joihin minulla ei yksinkertaisesti ole varaa, joten olisi ihana antaa hänelle taulu josta hän pitää. Psykedeeliset, yksityiskohtaiset, värikkäät, sarjakuvamaiset ja jopa vähän oudot työt miellyttävät hänen silmäänsä :)

  ramoonaj@suomi24.fi

  VastaaPoista
 4. Mä suoraan sanoen lahjoisin itseäni, koska mä ylitin itseni joulukuussa kaiken sen hirveän koulustressin keskellä :D Nyt taas askeleen lähempänä haaveitani ja Englantiin muuttoa joten haluisin varmaan itselleni jonkun tsemppaavan ja motivoivan Englantiin liittyvän taulun. Kenties vaikka öinen Baker Street tai joku kadun keskellä nököttävä kirkuvan punainen puhelinkoppi.

  fubukikid@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Oon vissii itsekäs ihminen, mutta itselleni haluisin. Oon viettämässä vuottani Kanadassa, Montréalissa ja ku tuun takas Suomee nii haluisin jotaa mun huoneesee, joka muistuttaa tästä vuodesta. Mikä sen parempaakaan kuin taulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa toivoa myös itselle, sen olematta itsekästä. Itekin toivoisin ;D

   Poista
 6. Haluaisin (itelleni lol, omaan kämppään) jonkinlaisen Paavo Pesusieni taulun. Jotain tämän tyylistä:3 : http://www.shopzeus.co.uk/product_images/zeusd1-PYPO-7887425.jpg

  suvi.lahdemaki@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mulla ei omassa huoneessa ole vielä mitään seinillä, joten haluaisin itselleni seinälle koristusta. Eräästä tärkeästä edesmenneestä koirastani olisi ihana omistaa maalaus!

  miljuska_@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Mä haluaisin maalauksen musta ja poikaystävästä!;) Ripustaisin taulun meidän makkariin ja se saisi olla mustavalkoinen, koska silloin se sopisi sisustukseen :>

  http://saijis.blogspot.fi/

  saija.ritamaki@hotmail.fi

  VastaaPoista
 9. Haluaisin maalauksen mun koirasta! :) En jaksa nyt perustella mitenkään tarkasti mutta ois kiva saada jotain 'erinlaisempaa' tänne huoneeseen ku pelkät normaalit valokuvat alkaa käymään tylsäksi :)

  http://niinamoi.blogspot.fi/ ja niinamoi@live.fi

  VastaaPoista
 10. Mä haluaisin maalauksen mun parhaalle ystävälle, joka muuttaa ekaa kertaa ikinä samaan kaupunkiin mun kanssa. Saisi hienon tuparilahjan. Ollaan ystävän kanssa reissattu aika paljon yhdessä ja viime syksy vietettiin Kaakkois-Aasiassa. Tämän takia haluaisin maalauksen, jossa olisi jotenkin esillä matkustus/maailma. Maailmankartalle tuo pohja olisi liian pieni, mutta ehkä sitten osa siitä. Yks hieno ajatus vois olla Kaakkois-Aasian kartta, johon merkkaisi meidän reitin ja muutamaan kohteeseen maalaisi kuvan, joka muistuttaa juuri siitä kohteesta.

  Löytyisi pari muutakin ideaa, mulla on matkakuviakin vaikka millä mitalla (paljon kuvia myös esillä blogissa) ja ehkä jotakin niistä voisi käyttää mallikuvana, jos karttaidea olisi huono toteuttaa.

  Hieno arvonta!

  nooranelamaa (a) luukku . com

  VastaaPoista
 11. Haluaisin itelleni maalauksen, joka pohjautuisi johonkin lempi raamatunkohtaani tai sitten maalaus jostain mun Israelin matkakuvista! :))

  http://alkza.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. Final Fantasy X aiheinen taulu, jossa olisi maalaus tiduksesta ja yunasta kun ne suuuteloivat siellä lammikossa <3 Tulis koristaa mun seinää kuolinvuoteelle asti.

  http://thevintaage.blogspot.com/

  VastaaPoista
 13. Pidän eniten abstraktista taiteesta. Sellaisesta, joka saa pohtimaan, mitä sillä on haluttu sanoa :) Myös oman koiran tai kissan kuva olisi aika ihana :) Maalaus tulisi varmaankin minun ja poikaystävän yhteiseen kotiin!

  iial@suomi24.fi

  VastaaPoista
 14. Haluaisin antaa ystävälleni kuvan minusta ja hänestä kauniina kesäpäivänä, jotta häin voisi sitten vanhoilla päivillään muistella minua ja kuinka hauskaa meillä oli yhdessä.

  jenniv96@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Mulla olisi ehdottomasti pinkkiä/fuksiaa että se sopisi tän hetken olohuoneeseeni, mielellään muitakin räväköitä värejä, kuten turkoosia. Esim. värikäs pöllö olisi kiva, tai kukkataulu. Esittävä taide siis :)

  bassona (a) luukku . com

  VastaaPoista
 16. Koska se sun hahmotelma meidän improkeikasta oli niin ihastuttava, haluaisin että maalaisit sen, tai jonkun muun improstaattien näköisen kuvan ja sitä voisi sitten skannata ja käyttää meidän julisteessa! :)

  oona.haatainen@edu.pkamk.fi

  VastaaPoista
 17. Haulaisin taiteilia silmällä tehdyn talun jossa olisi horoskooppi merkkini ja meri ja semmonen sekasotku mainen...
  Toinen on mun hevosesta joka on nuori islanninhevonen! milla.riikka@gmail.com

  Itse harjoittelia taiteilia..... :-)

  VastaaPoista
 18. En tiiä onks tää tosi klisee, mut haluaisin taulun jossa olisi täydellinen kuva mun päässäni olevasta paikasta, jota ei ole olemassa muille, ku minulle. Harmi vaan, että en osaa itse yhtään piirtää tai maalata. :(

  psychedeliccolours.blogspot.com

  VastaaPoista
 19. Uskon kaikenlaiseen maagiseen, samoin eräs ystäväni. yhdessä aina unelmoimme miten magia voisi muuttaa elämää. Rakastamme molemmat yksisarvisia. yksisarvis-taulu olisi niin mahtava turvalliselle mutta elämää täynnö olevalle kaverille :)

  learhowtoseethelight.blogspot.com
  jonna.sofia@luukku.com

  VastaaPoista
 20. Minä toivoisin taulua ihanalle avomiehelleni. Jos osaisin, maalaisin sellaisen itse. Mieheni on maatalon poika ja hän on kasvanut lehmien keskellä. Samojen elukoiden parissa hän tekee edelleenkin työtä, vaikka asummekin kaupungissa nykyään. Lehmät ovat hänelle enemmän kuin työ, ne ovat samalla harrastus ja elämäntapa. Minusta olisi ihana antaa hänelle jokin maalaisromantiikkaa sisältävä taulu, jossa olisi lehmiä laitumella kauniissa maisemissa.

  iina.niskanen@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Sotaveteraani isoisoisälle haluaisin antaa kauniin maisemataulun suomen luonnosta tai suuresta liehuvasta suomenlipusta.

  http://mourunmau.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 22. Haluisin maalauksen mun siskonpojasta, joka on 2,5 vuotta ja tosi ilmeikäs poika. Ois hienoo, jos siihen saisi sinistä ja ruskeeta niin se sopis mun seinälle.

  http://slattu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 23. Oi, miten ihana idea! Mahtava, oikeasti! Osaisinpa itsekin maalata, mutta minun taitoni perustuu pelkästään kirjoittamiseen ja runollisuuteen.. :)

  Mutta minä tahtoisin maalauksen jostakin kauniista, mutta synkästä asiasta, kuin pelko, suru tai ahdistus, tai vaikka kaikista samaan aikaan. Voisi olla joko kuvaava tai ihan abstrakti, jotakin kuitenkin, mikä muistuttaisi, että ihan kaikesta voi selvitä, kun välillä oma usko horjuu.. :)
  Mut mun yhteystietoja voisi kysellä blogistani..

  http://youcanbepartofmyworld.blogspot.fi/

  tai Face Bookissa..

  https://www.facebook.com/venla.villman

  :)

  VastaaPoista
 24. Vihdoinkin keksin ehdotuksen tähän kilpailuun.
  Tuli mieleen, että yliopiston Genesis-kappeli on aika ankea. Sinne voisi sopia jonkinlainen kristillinen taulu, esim. ristiinnaulittu Kristus tai jotain sellaista.

  Siis, jos voittaisin, lahjoittaisin taulun Genesis-kappeliin. Mikäli se ei kelpaisi sinne, niin ripustaisin sen oman kotini seinälle tai antaisin jollekin.

  VastaaPoista
 25. Ihana idea !
  Haluaisin itselle jonkunlaisen sisustustaulun jossa lukijisi jokunkunlainen mietelause tai vastaava :)

  http://tiiasofiaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 26. Hyvä idea! Koirasta muotokuva olis ihan parasta, koska olis sitte ikuinen muisto ja kuvalla voi myös sisustaa!

  fannyh@hotmail.FI

  VastaaPoista
 27. Haluaisin maalauksen miun raskausmahasta, kunhan vielä pikkaisen kasvaa :) maalaus tulis luultavasti omaan kotiin muistona. Minuu vähän ärsyttää kun kaikki toitottaa et pitää saaha valokuva mahasta ja ehottelevat jo valokuvaajaakin. Tää ois vaan niin paljon kivempi :)

  samppanja94@hotmail.com saatat jo arvata kuka oon :D

  VastaaPoista
 28. Voi vitsi mikä kilpailu!
  Haluaisin että maalaisit kuvasta minut ja poikaystäväni.
  Idea tästä lähti kun katsoin jo maalaamiasi kuvia ja olet sen tapaisen maalauksen jo maalannut. Se oli aivan ihana et joku sen tapanen olis meille just passeli. :)

  Sari.K-@luukku.com

  VastaaPoista
 29. Voittaja on arvottu, kiitos kaikille osallistujille! Ideat oli upeita, tykkäsin niistä tosi paljon : )

  VastaaPoista
 30. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!