lauantai 5. tammikuuta 2013

It's me, Mario!

No ei ihan ollut Mario, mutta Super Mario -peleistä kuitenkin!Vietin joululoman mm. 6-vuotiaan pikkuveljeni kanssa. Hän sai joululahjaksi Super Mario Bros. Wii -pelin, jota pelasimme aikalailla. Viimeisenä päivänä, oikeastaan yönä, piirsin sitten hänelle tämän kuvan meistä Mario-maailmassa. Alkuperäinen suunnitelma oli piirtää jotain oikein hienoa, mutta pikkuveli halusi värillisen kuvan, enkä osaa värittää (etenkään lasten tylpillä puuvärikynillä) ja aloin väsyä piirtämiseen jo siinä kahden maissa. Vein piirroksen pikkuveljen sängyn viereen ja menin itse nukkumaan.

Lapsissa onkin se ihana puoli, että he eivät ole niin kriittisiä saamiensa kuvien suhteen kuin aikuiset, ja tuntuvat arvostavan niitä enemmän. Aamulla kun tein lähtöä kaikkien nukkuessa, pikkuveljeni heräsi ja tuli piirros kädessään halaamaan minua sanoen: "Tykkään tästä kuvasta! Se on hieno!" ja heipat sanottuaan meni sitten takaisin sänkyyn. Liikutuin kyllä aikalailla.

2 kommenttia:

  1. mul tuli nyt hiukka vanha olo ku tajusin et pikkuveljes on jo 6v. :'D sitä ei tainnu olla ees olemas sillo ku kävin Kokkolassa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äiti oli raskaana kyllä silloin ku kävit :D Eli oli se olemassa, ei vaan näkyvissä : )

      Poista

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!