sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Lohikäärme

Voisin kyllä ihan hyvin vaihtaa blogin nimen Sottaiseksi siveltimeksi, kuten kuvasta näkee...


Taustaa: Kaveri pyysi minulta synttärilahjaksi maalausta lohikäärmeestä, joka syöksee tulta. Muuta ohjetta en saanut, joten jälleen kerran vapailla käsillä eteenpäin.


Tekovaiheet:  Tätä työtä tehdessä tuli kyllä sotkettua enemmän kuin koskaan! *Siveltimellä uuteen paitaan* Hups! *Siveltimellä farkuille* Hups! *Sivellin tippuu lattialle* Hups!

Noh, huomasin läikät onneksi heti, joten sain ne pois ajoissa, ja sen jälkeen puinkin "jo" maalausvaatteet päälle. Joskus käy niin että tajuan läikät vasta kun ne ovat kuivuneet, eikä akryylimaali oikeastaan irtoa enää silloin.
Työn suunnitteleminen oli hieman haasteellista, johtuen ehkä siitä että olen liian tyttö tekemään tällaisia maalauksia :D Halusin nimittäin jonkun kauniin ja romantisoidun kuvan, vaikka maalauksen saaja on poika joka halusi nimenomaan "kovis-maalauksen". Lopulta sain pidettyä romanttisuuden ainoastaan noissa liekeissä ja varjostuksissa, joista muuten olen pirun ylpeä!
Alkuperäinen suunnitelma oli maalata musta lohikäärme selkeillä ääriviivoilla, niin että vain liekit toisivat väriä työhön. Ongelma oli se, että tajusin olevani liian laiska tekemään suoria ääriviivoja, joten päätin sittenkin värittää dragonin. Ja onneksi tein niin.

12 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos paljon! : ) Tuon toisen siiven varjostus on ehkä hieman liian jyrkkä mutta mistä sitä tietää jos lohikäärmeellä on mustaa kuviota sillä kohdalla? ;D

      Poista
  2. Upea! Tykkään ihan hirveästi noista varjostuksista. Väritkin oikein hohtavat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ihanaa saada kommentteja :3
      Minustakin varjostus onnistui todella hyvin ja luo tunnelmaa.

      Poista
  3. Mitä ihmettä miten joku voi maalata noin hyvin0.0 itellä tuokin ois vaan joku kamalan värinen möntti keskellä paperia:D ihanat varjostukset!:)

    http://livewithheart-anni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos : D Harjoitus ja hyvät tarvikkeet tekee mestarin ;D Olen itse tosi huono vesivärimaalaamaan.

      Poista
  4. Oi oot tosi hyvä maalaan :)! Ittekkin tykkään piirtelystä ja maalaamisesta:) Liityin lukijaks !

    http://emmavilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon sekä kehuista että lukijaksi liittymisestä! : D

      Poista

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!