lauantai 19. tammikuuta 2013

Pieni sisko, 2013Ensimmäinen pala sisaruskaartini maalausprojektissa on valmis jo nyt! Työ onnistui yli kaikkien odotusten sekä ajallisesti, että tyyliltään.
Yllä olevien kuvien on työn ympärillä paljon taustaa, sillä jostain syystä kamerani muuttaa kuvat joko a) harmahtavaksi niinkuin alakuvassa tai b) TODELLA ylivalottuneiksi. Asetuksia on vaihdeltu ja valaistusta, mutta ei oikein tunnu auttavan.
Joka tapauksessa siis, rakastan tätä uusinta maalaustani! Seuraavaksi vuorossa onkin vanhin pikkuveljeni.________________________________________________________________________ps.
Haha, tämä kuva oli pakko laittaa :D Olen siis saanut vihdoin "tuolin" maalaamiseen. Sain äidiltä joululahjaksi jumppapallon joogaamista varten ja venyttelyn lisäksi käytän sitä myös tuolina. Ryhti ainakin paranee, sillä en yletä mukavaan asentoon jos istun yhtään rötköttäen.


pps. Huomasin muuten nyt joulun jälkeen, että hyvänä paletinkorvikkeena toimii konvehtirasian sisällä oleva muovi. Siis se, jossa ne konvehdit ovat. Nimim. En-ole-hukannut-palettiani

6 kommenttia:

 1. Tarvitseeko sen konvehtimuovin edes olla korvaava, vaan voisiko se olla jopa ensisijainen paletti? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllähän se voi, ellei oikeaa ole saanut hankittua :D

   Poista
 2. Vau ootpas taitava:) ite en osaa ees tikku-ukkoa piirtää..

  http://mannnan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Haaa, mulla oli kans aikanaan jumppapallo joka oli kaikkein paras istuin maalatessa/piirtäessä!

  ps. löysin blogisi UN: blogilistalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs sille tapahtui? :D

   Mukava kun löysit! : )

   Poista

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!