maanantai 29. syyskuuta 2014

Unelmastani totta?

Ensinnäkin kiitos kaikille pöllökellosta tykänneille ja sitä blogissa kommentoineille! Tuli todella hyvä mieli kommentteja lukiessa :3 Olisi aivan mahtavaa tehdä kelloja lisää: kuvittaa niihin ensinnäkin kahvieläimiä ja toiseksi maisemia. Unelmani olisikin päästä vuoden 2015 joulumarkkinoille myymään näitä kelloja. Harmi vain, että osat ennen kuvittamista tulisivat maksamaan noin 15 euroa per kello ja haluaisin niitä myytäväksi vähintään 20 kappaletta... eli toisin sanoen kahdenkymmenen kellon valmistus maksaisi 300 euroa ;_____;

Sonera järjesti kilpailun, jossa se toteuttaa nuorten unelmia, ja pääsen siihen mukaan vain jos saan 30 "tukijaa". Tukijaksi pääsee mukaan yksinkertaisesti menemällä kilpailuun ja painamalla "Tue hakemusta" -nappia. Napin painamisen jälkeen kilpailu luultavasti herjaa, että sinun pitää kirjautua Facebook-tunnuksillasi sisään, ennen kuin voit jatkaa. Ja tämän jälkeen taas joudut etsimään minun kilpasivuni uudelleen. Kirjoitin äskeisen vain siltä varalta, että jos ei ole tarkkana, voi luulla tukeneensa hakemusta, vaikka todellisuudessa niin ei olisi. Tällä hetkellä minulla on Korpun lisäksi yksi tukija.

Olisin kuitenkin superkiitollinen, jos viitsisit nähdä vaivaa ja tukea hakemustani! Löydät kilpailun täältä: http://www.sonera.fi/10000/projekti/tarvikkeita-taidekellojen-kuvittamiseen.

Kiitos tuhannesti etukäteen!

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti hakemuksesi menee läpi(kävi tukemassa) Itsekin kuolaan tuota kahvipöllö kelloa :DD

    VastaaPoista

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!