lauantai 27. syyskuuta 2014

Pöllökello on valmis!


Tämä kello ei ollut samalla tavoin suunniteltu kuin maalaukset. Ostin pohjan hällä väliä -asenteella ja sanoin Korpullekin vain puolitosissani, että teen tästä kellon. Maalasin pohjaan kahvipavut ja kahvikupit yhdeltä istumalta. Sitten vuorossa olivatkin jo numerot, mutta vielä numeroiden aikanakin olin hieman kyyninen kellon onnistumisesta, enkä ikävä kyllä vaivautunut tekemään niitä viivottimen kanssa. Niinpä ne osoittavat hieman poispäin kellon keskipisteestä. No mutta mitäpä pienistä: kello näyttää hauskalta ja toimii tehtävässään mainiosti! Olen jo useamman kerran blogissani huomauttanut, että mikäli tekisin näitä asiakkaille, olisin huomattavasti tarkempi: numerot osoittaisivat kaikki oikeaan suuntaan, eikä lyikkärijälkiä näkyisi. Meidän kämppäämme tämä puolihutiloitu kello kuitenkin sopii vallan mainiosti.

Nyt kun kello on seinällä, en voi olla vilkuilematta sitä. I love it :3

7 kommenttia:

 1. Hieno se on :) Seuraavaksi sitten kahvikissa kello ;)
  Jos kelloja teet enemmänkin niin kannattaa kokeilla myös puulle kellon maalaamista, on sitten kestävämpikin kun kangaspohja. Joensuussa on tuo Palavaneri mistä saa vanerin jämäpaloja halvalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Kahvikissa kuulostaa hyvältä :D Ja tuhannet kiitokset myös vinkistä! Täytynee tutustua.

   Poista
 2. Jos haluatte muuten tukea "kellobisnestä", niin olisi superkivaa jos kävisitte painamassa nappia täältä: http://www.sonera.fi/10000/projekti/tarvikkeita-taidekellojen-kuvittamiseen :)

  VastaaPoista

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!