keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Sadekävely, 2014

Kesäloma on päättynyt ja palasimme muutama päivä sitten takaisin opiskelukaupunkiimme, jossa opinnot starttasivat heti täysillä. Maalausvälineitä en ole vielä ehtinyt kaivaa esiin, mutta ehkä pääsen rytmiin taas pian. Taiteilua kuitenkin pitäisi olla luvassa ihan kunnolla, sillä uskaltauduin ilmoittautumaan Kansalaisopiston piirustus- ja maalauskurssille.

Kesän aikana valmistuneet työt ovat vielä lähes kokonaan esittelemättä, joten seuraavaksi on vuorossa yksi niistä.
Sadekävely, 2014
Kuten huomaatte, kyseessä on jälleen sadetyö; eikä muuten jää viimeiseksi lajiaan tältä vuodelta. Tämä työ tilattiin minulta kesän lopussa, ja toiveena oli, että maalaus olisi suurempi versio Parasta minä voi tehdä sateella, on antaa sataa -sarjan ensimmäisestä työstä. Eipä muuta kuin tuumasta toimeen ja työ valmistui muutamassa päivässä. Maalinvalutus sottasi jälleen kerran paljon enemmän kuin olisin kuvitellut, ja sanomalehdet piti vaihtaa peräti kolme kertaa. Melkoinen sotku odotti myös maalin kuivuttua, mutta onneksi tahrat irtosivat helposti.

Aihe innosti minua jälleen kerran maalaamaan sateenvarjoja. Sateenvarjojen pyöreys, heijastavuus ja värikkyys tekevät niistä tosi ihanat maalattavat :)

Asiasta paperiin: muistanette toissa postauksessa esittelemäni kamalan party hattuni? En jaksanutkaan roudata sitä mukaan tänne lähes 600 kilometrin päähän, vaan sen sijaan kirjoitin kirjeen, jonka teippasin hatun sisälle. Itse hatun kuljetin sen jälkeen kirpputorin saa ottaa -laariin. Mielenkiinnolla odotan löytääkö joku jossain hatun ja sen sisältämän kirjeen - ja saanko kuulla siitä enää koskaan mitään -, vai katoaako se kuin tuhka tuuleen. Veikkaan jälkimmäistä vaihtoehtoa, mutta toivo elää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!