lauantai 1. helmikuuta 2014

Arvonta

Jos saisit minkälaisen maalauksen tai piirroksen tahansa, millainen se olisi? Entä kenelle? Kommentoi vastauksesi tähän tai lähetä se osoitteeseen limppu.livari(at)gmail.com. Jätä myös jonkinlainen yhteystieto, jolla sinut saa kiinni (esim. s-posti- tai blogiosoite).

Osallistumisaika on 1.2-18.3.2014. Molempiin kysymyksiin vastanneiden kesken arvotaan 19.3.2014 voittaja, jolle maalaan 27x22 cm -kokoisen taulun tai vaihtoehtoisesti piirrän A4- tai A3- kokoisen lyijykynäpiirroksen hänen haluamastaan aiheesta.
Maalaustyyliini voit tutustua täällä.
Voittajan kanssa keskustelemme myöhemmin tarkemmin työstä, joten sitä ei siis kauhean tarkasti tarvitse kuvailla vielä. Myös valokuvista maalaaminen/piirtäminen käy enemmän kuin hyvin.

Viimevuoden voittaja halusi ystävälleen taulun yksisarvisista kuun loisteessa:


35 kommenttia:

 1. Hyvälle ystävälle maalaus tai piirros hänen kahdesta koirastaan. Ja kun ne koirat on niin hauskoja persoonia, niin varmasti maalauksesta tai piirroksestakin tulisi varsin leikkisä :) http://kannustimes.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oih, ehdottomasti lyijykynäpiirros minusta ja hevosesta tauluksi seinälleni. Aivan ihanaa... Oot tosi taitava!! :)

  Lifestyle96.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Haluaisin piirroksen tai maalauksen minulle kaikista tärkeimmästä hevosesta. Se pääsisi huoneeni seinälleni :)

  http://justlifenotmore.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. mä heittäytyisin ehkä itsekkääksi ja haluaisin piirroksen/maalauksen jossa yhdistyy kaikkien parhaiden kaverieni kasvot :) voisin pitää sitä sitten seinällä Skotlantiin muutettuani ja katsella sitä kun on niitä ikävä... joku semmonen mikä on keskeltä vähän abstraktikuvioinen sumupilven näköinen ja reunoilla erottuis kaverien kasvot ^^

  VastaaPoista
 5. haluaisin itselleni sellaisen fantasiahenkisen taulun missä on kaksi kaunista kieroa puuta reunoilla, toinen puoli on sinisävyinen ja kuvastaisi yötä , kun toinen taas päivää. Puut olisi kauniisti kietoututunut toisiinsa ja keskellä lukisi step into the fantasy ! :3

  glamourbitchswonderland.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Haluaisin ehdottomasti jotakin Swag-Vilin tyylistä, raphenkisen maalauksen. Siinä saisi myös olla koira, ranskanbulldoggi ensimmäisen oman koirani kunniaksi, joka on tulossa meille keväällä. Maalaus tulisi siis pienelle ranskanbulldoggi pennulle. Hänen oman paikkansa yläpuolelle.

  jasmiina.sirvio@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Maalaus tai piirros synttärilahjaksi parhaalle kaverilleni, (täyttää 17) yhteiskuvastamme :)

  kilahwi.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Miten uskomattoman ihana palkinto! <3 Rakastan taidetta yli kaiken sitäkin suuremmin että minulla itsellä ei kuvataiteellisiä kykyjä ole. Sun tekemät työt on upeita.

  Jos voittaisin haluisin jossain muodossa ihmisen kuvattuna. Miellyttäviä esim. nude-eroottinen, suudelma, tanssi tai joku suuri tunnetila kasvoilla, suuri suru tai suuri ilo ^_^ En nyt osaa tähän hätään valita näistä yhtä suosikkia.

  kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Ihana tuo kuvitus :)

  Maalaus juurikin yksisarvisesta, mallinkin tietäisin valmiiksi, tulisi minulle itselleni :)
  tiinatsi@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Joku dramaattinen enkeli-aiheinen maalaus, voimakas valon ja varjon kontrasti tms. Olenpa varmaan myös sen verran itsekäs, että itselleni se tulisi.

  latinaksikaikkionsyvallista.blogspot.com

  VastaaPoista
 11. Haluaisin maalauksen enkelistä / keijukaisesti,hieman synkähkön mutta kauniin tavallaan.
  Itselleni,minulle ihan itsekkäästi tämä tulisi <3

  mewamili@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Minulle itselleni joku synkkä maalaus, goottilainen, maisema tai goottikaunotar tai saisipa olla jopa kauhuteemalla.
  isontalonpoikii@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Galleriaasi selailtuani täytyy myöntää että taulun haluaisin itsekkäästi kotimme seinälle, sillä tästä perheestä löytyy 2 nörttiä ja supermario tms aiheinen olis meille niin osuva :D

  Caminblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Itsekkäästi itselleni, omista koiristani. Ihan siksi että ne ovat tärkeintä elämässäni mutta minulla ei ole niistä oikein minkäänlaisia kuvia seinällä.

  VastaaPoista
 15. Ystävlleni ja minulle yhteis kuva meistä koiriemme kanssa :) Piirooksena ajattelin mutta jos väri kynillä tai maalilla saisi reunoille vähän väriä, oranssi ja sininen jotenkin että ne kiertävät meidät yms. :)

  VastaaPoista
 16. Hei. Minä haluaisin antaa siskolleni maalauksen, jossa olisi raamatullinen aihe. Monikin Raamatun kohta olisi ihana saada taiteilijan kuvittamana. Esimerkiksi Jaakobin paini tai Jaakobin tikapuut, Hesekielin näky, kuningas Saulin ahdistus, Shadrack, Meshach ja Abednego tulisessä pätsissä enkeli heidän kanssaan. Uudesta testamentista esimerkiksi helluntai tai Paavalin kääntymys. Paavalin mestaus olisi myös yksi kiehtova aihe. Oletko nähnyt kuvan Enrique Simonet'n maalauksesta "Decapitación de San Pablo"? Se on uskomattoman voimakas. Maalauksen tyyli voisi olla hyvinkin kuvaava ja realistinen tai sitten vastakohtaisesti abstrakti ja tulkinnallinen. Tärkeää olisi, että se olisi luova. Värit olisivat dramaattiset ja voimakkaat.
  phorusrhacoss@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Itsekin varmaan haluaisin taulun omalle seinälleni. Vaikea valita yhtä aihetta: muotokuva koirastani olisi aivan ihana, mutta toisaalta tuota viime vuoden taulua katsellessa aloin miettiä myös abstraktimpaa aihetta. Olen kiinnostunut psykologiasta,joten taulu täynnä mielen symbolisia merkityksiä olisi mielenkiintoinen,ja kenties aiheeseen voisi liittää avaruuden jollain tapaa:)
  iiris.o@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Haluaisin työn, jossa on vaaleanpunainen yksisarvinen karkkitaustalla ja siivillä tai ilman, itselleni seinälle. www.valkoperhonen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 19. Omalle seinälleni tahtoisin piirustuksen tai maalauksen enkelistä/enkelipatsaasta :) mysketchingandstuff.blogspot.fi

  VastaaPoista
 20. siskolle hänen koirastaan :-)

  nifty_96@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Aivan ihana arvonta...<3 Tahtoisin piirrustuksen kuvasta, jossa on isovanhempani. :-)

  jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Isälleni hääpäivälahjaksi kuvasta piirustuksen tai maalauksen. :) Kuvassa on isäni ja hänen vaimonsa.
  jessina.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Häälahjaksi tyttärelleni kuvan hänestä ja kihlatustaan olis toiveeni, jos arpaonni osuisi kohdalleni!:-) irmeli.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. ♥ Valokuvasta olis tosi upeeta saada jokin piirros tai maalaus.<3 Ehkä mammasta olis ihana saada kuva omalle seinälle.:) Tai mammasta ja papasta yhdessä.:)
  ♥ jelluna8@hotmail.com
  ♥ Jenski

  VastaaPoista
 25. Apua, en näin äkkiseltään täysin varma aihetta keksi, mutta sellainen voisi olla vaikka maalaus lapsestani tai joku sci-fi aiheinen. Suunnitellaan paremmin, jos voitto osuisi kohdalle :)
  teekoo81(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 26. Huippu arvonta! ♥♥ Ideoita olisi niin monia... Ehkä jostakin rakkaasta kuva omalle seinälleni. Eli piirrustus valokuvasta. Yhteiskuva isosiskoista tai isovanhemmista! Taikka sitten koirastani... :)<3 Vaikea valita! :D

  linnuton.puu@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. MAHTAVA ARVONTA !

  luulen, että haluaisin taulun poikaystävälleni. Luultavasti siinä olisi Batmanista Jokeri ja HarleyQuinn, siihen liittyy niin paljon yhteisiä muistoja. :)

  katarina.kivimaki@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Mahtava arvonta!

  Haluaisin ehdottomasti itselleni kuvan omasta rakkaasta koiravanhuksestani muistoksi.
  sopeutuja@hotmail.com

  VastaaPoista
 29. Ihan sika hieno tämmönen arvonta!!

  Haluaisin kuban tärkeimmistä ystävistäni mukaanlukien siskoni <3

  http://storyaboutme-roosa.blogspot.fi/ ja roosa.kesti@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. juskantehdas.blogspot.fi

  Jatka blogausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Vastaa vielã noihin kysymyksiin niin olet mukana arvonnassa :)

   Poista
 31. Haluaisin maalauksen kuvasta, joka löytyy http://weirdteaparty.blogspot.fi/2013/08/dance-damour.html tästä postauksesta :) Olisi maailman upein vuosipäivälahja! PS. Oot aivan älyttömän taitava - upeaa!

  emilia.arola@luukku.com

  VastaaPoista
 32. Voisin haluta kuvan itsestäni ja poikaystävästäni, ehkä jostain valokuvasta piirrettynä/maalattuna. Antaisin sen synttärilahjaksi hänelle, kun synttärit lähestyy. :)

  VastaaPoista
 33. Haluaisin kuvan trooppisen viidakon vesiputouksista auringonlaskussa, itselleni. Se kuvastanee mun mielen "pakopaikkaa", rauhaa ja voimaa :-)

  T. Saija R
  saijar@student.uef.fi

  VastaaPoista
 34. Haluaisin joko piirroksen miehelleni meidän kahden vihkikuvasta, johon lisätty koiramme tai itsestäni missä minulla on vauvamasu. Joskus kun haluaisin että meille tulee lapsi
  T:Mira
  mirane@student.uef.fi

  VastaaPoista

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!