maanantai 5. kesäkuuta 2017

Askartelukaupantäti

Sain pidettyä kesäloman viime viikolla. Matkustin aluksi puolisoni kanssa Ouluun, jossa oli jokin optiikka-konferenssi. Puoliso kiersi kuuntelemassa puhujia ja itse tutustuin Oulun keskustaan. Oulussa oli todella lämmin ja sain melkein ostettua kesän ensimmäisen tötteröjäätelön kiskalta (yritys keskeytyi puolison soitellessa syömään kesken jonottamisen). Siitä matka jatkui Rovaniemelle, jossa kävin moikkaamassa perhettäni. Jo 16,5-vuotias Viltsu-hauva tunnisti minut yhä ja toivotti tervetulleeksi häntäänsä heiluttaen. Rovaniemellä oli melko hyytävä sää, mutta siitä huolimatta pompimme urheasti pikkusisarusteni kanssa trampoliinilla räntäsateessa.

Kuten taannoin kirjoitin, sain töitä (!) paikallisesta askarteluliikkeestä, ja tänään on ensimmäinen työpäiväni. Tapani mukaisesti jännitän jo pelkkää perehdytystä niin paljon, että on vaikea syödä. Vaikeus saattaa tosin johtua siitäkin, että kello on vasta yhdeksän aamulla. Ruokailua oli siirrettävä aikaisemmaksi, koska vuoroni sattui vähän hassuun vaiheeseen, eikä minulla lyhyen päivän vuoksi ole ruokatuntia. Ensimmäiset viikot menee varmaan totutellessa uuteen rytmiin. Esimerkiksi tänään heräsin seitsemältä aamulla piirtämään, menen kymmenen jälkeen liikkeeseen töihin ja jatkan piirtämistä, kun tulen kotiin. Mutta nyt pitää jo rientää!

ps. Uusia postauksia piirroksista on tulossa toivottavasti lähiaikoina, kun ehdin muokata niistä blogi-kuntoisia ja kirjoittaa eri vaiheiden etenemisestä. Töitä voi katsoa jo etukäteen esimerkiksi Facebook-sivultani tai Instagramin puolelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!