sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Creepycatures

Rupesin opettelemaan karikatyyrien piirtämistä monestakin eri syystä. Ensinnäkin olen aina ihaillut niitä, jotka osaavat karikatyyreja tehdä. Olen myös aina halunnut itsestäni piirrettävän karikatyyrin, mutten ole koskaan kehdannut mennä sellaista ostamaan/pyytämään. Toiseksi kuulin, että yksi hääjuhlien suosikkiohjelmanumeroista on nykyään nurkassa istuskeleva karikatyyripiirtäjä, joka kuvittaa häävieraita. Olisi ihan huippua olla joskus tuo piirtäjä (minut saa kutsua, viestiä vaan tulemaan!). Ja kolmanneksi halusin yksinkertaisesti kokeilla jotain uutta.

Lopputulos olikin sitten melko harjoittelumainen. Instagramissa joku kuvaili töitäni osuvasti: "Omg That looks cute but creepy!" Ehkä minun pitäisi ruveta markkinoimaan itseäni creepykatyyri-piirtäjänä tai jonain vastaavana?

Aloitin piirtämällä Korpun naamaa ja tein sitten itseni. Oman naaman piirtäminen karikatyyrina oli huippuhankalaa siksi, että joko en huomannut korostaa yhtä piirrettä tai sitten tulin korostaneeksi liikaa ihan väärää kohtaa. Olen toisin sanoen  liian tottunut naamaani. Korpun naamaa piirtelin yöllä, kun taas omaani päivällä auringonpaisteessa, ja siksi edellä mainittu on ehkä hieman kömpelömmän näköinen, kun taas viimeksi mainittu on aurinkorasvan laikuttama. Note to self: älä piirrä kädet rasvaisina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!