sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Askartelumassalla värkkääminen

Hetken mielijohteesta ostin itselleni pienen 56 gramman pussin valkoista Fimo-askartelumassaa ja aloin perjantai-illan ratoksi muovailla sitä. Fimolla värkkääminen osoittautui todella kivaksi puuhaksi, enkä olisi kerran aloitettuani malttanut edes mennä nukkumaan koko viikonlopun aikana. Tänään sain muovailtua viimeisenkin palasen askartelumassasta ja laitoin valmiit tuotokset uuniin. Kun uuni oli kovettanut massan ja tuotokset olivat jäähtyneet, maalasin ne akryylimaaleilla. Lopputulokset ovat yllättävän hyvin onnistuneita! Tein itselleni kuppikakku-korvakorut, kuppikakku-avaimenperän, muutaman kaulakorun sekä "molekyyli-fikuurin" ("Molekyylit" ovat Korpun lukiossa keksimiä hahmoja, joista hän piirteli aikoinaan sarjakuvia).

Vasemmalta oikealle: Molekyyli-fikuurit, kuppikakku-korvikset sekä -avaimenperä ja kaulakoruja.
 En ole vielä ehtinyt hakemaan askartelukaupasta koruille tarpeellisia nauhoja tai koukkuja, mutta huomenna pääsen sen tekemään! Tilasin myös heti lisää askartelumassaa, jotta pääsen taas pian muotoilemaan.



Suosittelen kokeilemaan, tähän jää koukkuun! Fimoa myydään esimerkiksi Sinellin tai Ihan kiva kaupan verkkokaupassa ja ainakin yhdet hyväksi havaitut ohjeet löydät täältä.

4 kommenttia:

  1. Aika hauskoja ovat kyllä!=) varmaanki hyvää aivojumppaa näpräillä tuollatteit kasaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, oikein mukavaa puuhaa! Aivojumpasta en tiedä, mutta ainakin kivaa ja keskittymistä vaativaa :)

      Poista
  2. Noi on kyllä tosi hienoja! En tiiä jaksaisko sitä ite tehä noin pikkutarkkaa jälkeä :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Vaatii pikkusen keskittymistä, myönnettäköön.

      Poista

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!