maanantai 5. tammikuuta 2015

Potretit joka lähtöön

Ihanaa, että olen viime aikoina päässyt piirtämään lempiaiheitani, eli ihmisiä ja eläimiä. Jouluksi minulta tilattiin muun muassa paljon monen ihmisen potretteja. Aiemmin olen piirtänyt vain yhden potretin, jossa on useampi kuin yksi ihminen (linkki kuvaan). Potreteissa haastavinta minulle on ollut niissä esiintyvien ihmisten koko paperilla, sillä kasvoista ei voi tehdä kaukana olevaa suttua, mutta niitä ei myöskään voi piirtää lähikuvan tarkkuudella. Niinpä ääriviivat ovat pääosissa. Nautin kuitenkin potrettien piirtämisestä sen verran paljon, että aloin tehdä joululomalla potrettipiirroksia ihan omaksi huvikseni enemmänkin. Niitä en kuitenkaan julkaise, kun ovat sen verran keskeneräisiksi jääneitä (ja varmaan pysyvätkin kesken nyt, kun pääsin taas kotiin tilaustöitä ahertamaan). Tässä muutama joululahjaksi tilattu potretti, joiden julkaisemiseen sain luvan:

Pariskuntapotretti, 2014                                                                                                               Perhepotretti, 2014
Molemmat työt ovat kooltaan A4. Harmittaa vähän, että lyijyllä on tapana heijastaa valoa noin paljon. Mielestäni nimittäin nuo molemmat työt ovat paljon paremman näköisiä livenä.

4 kommenttia:

 1. ihan mielettömän inspiroivaa taitoa :) ihailen töitäsi..

  VastaaPoista
 2. En voi olla ihailematta sun kaikkia töitä täällä. Todella upeita. :) Näistä varsinkin tuo vasemmanpuoleinen on ihana, voisin hyvin ottaa omalle seinälleni vastaavan, mutta toki omalla kuvalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, mahtavaa kuulla aina, jos joku on valmis laittamaan mun töitä seinille :3

   Poista

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!