maanantai 14. huhtikuuta 2014

Alussa oli Rainbow Dash

Aloitin eräänä yönä kutomaan 3-vuotiaalle pikkusiskolleni Rainbow Dash -ponia, joka on ilmeisesti tällä hetkellä kovassa huudossa pikkutyttöjen keskuudessa. Kudottuani pään ja vartalon huomasin, että pää muistutti enemmän possun kuin ponin naamaa (niin hassunmuotoisia kuin nämä uudet My Little Ponyt ovatkin).
Noh, samoihin aikoihin olin lukenut jotain siitä, kuinka lapsille on hyväksi saada leluja, joille he voivat keksiä omat luonteet, eivätkä ottaa niitä suoraan televisiosta. Jatkoin siis lannistumatta tekemällä ponista possua - siitä tulisi sitten vaikka My Little Pig. Kun olin saanut tehtyä possulle jalat ja silmät, possu alkoikin näyttää enemmän pokemonilta kuin miltään sorkkaeläimeltä. Tämä oli selvästi jonkinlaista julmaa ironiaa viime keskiviikon postauksestani, jossa kirjoitin sikojen näyttävän pokemoneilta.

"Sviik?" Ponipossupokemon poseeraa.
Varmasti sisko tuostakin kuitenkin ilahtuu. Saa nähdä minä eläimenä hän tätä pitää :D

4 kommenttia:

 1. Siis aivan ihana, varmasti hän on onnellinen saadessaan moisen suloisuuden!!
  Osaisinpa minäkin tuolla tavalla päästä (?) tehdä jotain kissojen leluhiirtä kummallisempaa. Olisi tuossa miehen kummipojan ykkössynttärit kesällä ja olisi kiva hänelle jotain tehdä. Hmm.. Voi olla että menee kaupasta hakemiseksi.
  Mutta oikeastaan akastan pehmoleluja ja haluaisin itsekin jotakin suloista. Hitto.. Ois tossa ota täytettäkin, pitäskö kokeilla! :D Ihan päästäkö tämän sitten vedit?
  Itselle ehkä vikkaaminen kävisi helpommin (vaikka kutoja enemmän olenkin). Pylväillä kun saa niin helposti ja nopeesti nimim. kärsimätön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, päästä minä noita teen :) Kannattaa alkaa vaan rohkeasti kokeilemaan, kavennella ja lisäillä silmukoita muotojen mukaan niin pikkuhiljaa sitä oppii soveltamaan enemmän ja enemmän. Itse en ole koskaan osannut lukea niitä ohjeita, niin teen lähes aina päästä :D En osaa virkata muuta kuin lankaa. Olin vuoden virkkauskoulussa ja opettaja luovutti mun kohdalla. Jotenkin en tajua mitä siinä pitää tehdä... ^^'

   Poista

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!