maanantai 16. joulukuuta 2013

16. Luukku: Limppu ja tekotaide

1. Isku
Maalaus, jossa tomaatti iskeytyisi betoniseinään. Kun galleriassa lähestyisit Iskua, alkaisi kaiuttimista soida täysillä Apulannan "Vasten mun kasvojani". Teos kuvaisi pettymyksiä elämässä.


2. Peniskalat
Maalauksessa olisi akvaario täynnä pieniä pyrstökkäitä peniksiä. Teos kuvaisi evoluution mielettömyyttä... tai kenties ihmisen alkeellisuutta?


3. Elämä
Maalaus, jossa on paperi, jossa puolestaan on fysiikan kaavoja sekä yksi "lapsellisesti" piirretty aurinko. Teos kuvaisi sitä, kuinka jotkut asiat muuttuvat ja toiset eivät.


Minkä näistä tekotaiteellisuuksista on lempparisi? Entä mitä merkityksiä itse antaisit töille, jos näkisit ne ilman noita sekunnissa keksimiäni tarkoituksia? : D

4 kommenttia:

 1. Nämä ideat sopivat todella hyvin nykytaiteeseen. tuleppa meidän kouluun tai esitä nämä aatteet ruotsissa niin olisit pian nykytaiteen maailman piirreissä.
  T:kiti

  VastaaPoista
 2. Kirjallisuustieteen opiskelijana pidän erityistaitona erinäisten taiteenmuotojen analysointia, ja syvällisyyden bullshittaaminen esseissä on ollut vahvimpia lajejani läpi kouluasteiden. Siksi oli pakko lähteä pohtimaan näidenkin tekaistujen teosten syvällisempää puolta; analyysini muuan keksityn taideasiantuntijan silmien kautta löytyy omasta blogistani: http://latinaksikaikkionsyvallista.blogspot.fi/2013/12/kuviteltu-taidenayttely.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, nuo oli ihan mahtavia!! : DD Käyn kommentoimassa niitä luentojen loputtua.

   Poista

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!