keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Kevättä aivoissa

Pääsiäisloma, kellojen siirto, lisääntyvä valo, väsyttävien allergialääkkeiden käyttöönotto ja monen uuden projektin aloitus sattuivat tänä vuonna melko samalle ajankohdalle. On pitänyt ottaa vähän takapakkia ja kummastella koomiseen sävyyn, että mitäs täällä nyt oikein tapahtuu. Onnistuin muun muassa tuossa yksi päivä postittamaan tilauksen Postin uuden Numerolla-nimisen pakettipalvelun kautta ilman asiakkaan puhelinnumeroa. Jostain syystä saapumisilmoitus ei koskaan päätynyt perille... mutta näitä sattuu aina välillä ja asiakas oli onneksi ymmärtäväinen.

Tällä hetkellä teen samanaikaisesti kolmea eri projektia kolmella eri tekniikalla: akryylimaalein, lyijykynin ja pastelliliiduin. Hassua, miten aivot tuppaavat virittymään aina kerrallaan yhden tekniikan taajudelle. Kun esimerkiksi rupean työstämään lyijykynäpiirrosta suoraan maalauksen jälkeen, pitää paperia tuijottaa tovin ajan - miten tätä kynää taas oikein käytettiinkään?

Tästä hämmentyneestä/homssuisesta/hidasjuoksuisesta olostani huolimatta olen huippuinnostunut kaikesta. Ihanaa kun on töitä, linnut laulavat ja päivät pidentyvät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!