sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Oma mökki Mahdollisuuksien torilta!

Sain hankittua maailman söpöimmän mökki-hökkelin Joensuun Mahdollisuuksien torilta. Mökistä käsin esittelin toimintaani ja myin tuotteitani. Tai pääosin Korppu hoiti esittelyn, hän on minuun verrattuna aikasmoinen supliikkimiäs. Korppu pyöri alueella jakamassa muun muassa esitteitä ja auttamassa kaikessa mahdollisessa.
Onnellinen Limppu mökkerössään
Tapasin torilla monia kivoja ja kiinnostuneita ihmisiä, ja sain tehtyä vähän kauppaakin. Myynnissä oli kuvittamiani kelloja, valmistamiani koruja, teettämiäni postikortteja ja käsitöitä (kuvia myyntituotteista alla). Lapset rakastivat virkattuja kaktuksia, nuoret kelloja sekä koruja ja vanhemmat taas Hilpuri-Hippoa. Suosituin myyntituote oli kuitenkin yllätyksekseni postikortit. Etenkin Uteliaat dodot -maalauksesta tehdyt kortit menivät kuin kuumille kiville: niitä ostettiin asiakkaiden mukaan niin seinälle kehyksiin, vessan peiliin (?) kuin ystävillekin lähetettäviksi. Ihmisiä kiinnostivat myös eläinteologiset aiheet, ja monet halusivat jo nyt tietää tulevan näyttelyni päivämäärän. Valitettavasti en vielä osannut sitä antaa.
Korvakoruja ja avaimenperiä alehinnoin. Näitä on tulossa myyntiin myös nettikauppaan!
Kaktuksia sisustamiseen tai sitten vaikkapa neulatyynyiksi.
Hilpuri-Hippo ja muita myyntituotteita
Vielä pari vuotta sitten en olisi varmaan ikinä uskaltanut mennä tällaiseen tapahtumaan mukaan. Animalia Joensuussa toimiminen on kuitenkin tehnyt pöydän pitämisestä tutumpaa hommaa, joten  nyt oli pienempi kynnys osallistua.
Kellot eivät menneet perhoskelloa lukuun ottamatta kaupaksi, joten nekin tulevat pian myyntiin nettikaupan puolelle. Jos haluat varata kellon, laita sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu(at)limppuwitick.fi. Kellot maksavat 105 - 125 euroa.
Sain viime kuussa yliopisto-opintoni päätökseen, ja välittömästi valmistuttuani aloitin tilaustöiden tekemisen ohessa luomaan myös myyntituotteita. Tein töitä 12 tuntia päivässä, joskaan se ei tuntunut työltä. Olisin itse asiassa halunnut taiteilla vieläkin enemmän, mutta aika ei ihan riittänyt.
Kuvittamani pöllökellon lahjoitin Animalia Joensuun arpajaispalkinnoksi. Onnetar suosi ilahtunutta 5-vuotiasta Lemmyä.

Ikävä kyllä jätin monta viimeistelyä kaipaavaa hommaa tehtäväksi toria edeltävään iltaan, koska "parissa tunnissahan ne hommat hoituvat". Kun vielä yhdeltä yöllä hääräsin minkä vain ehdin, alkoi suunnitelma jo hieman kaduttaa. Päästyäni sänkyyn en tietenkään saanut unta, vaan tori pyöri mielessä. Toripäivänä kärsin väsymyksen lisäksi kauheasta allergisesta nuhasta, silmien kutiamisesta, päänsärystä ja hienoisesta jännityksestä, mutta niistä huolimatta päivä oli kyllä paras pitkään aikaan. Itse torilla tunnelma oli loistava ja asiakkaat huippuja. Sain myös hauskoja kommentteja. Eräs lapsi huudahti ilahtuneena Hilpurin nähdessään: "Kato äiti, lehmä!"

Monet kertoivat tulleensa torille ihan vain taidettani katsomaan, ja vielä useammat tunnistivat kevytyritykseni nimen perusteella. Olen todella ilahtunut ja samanaikaisesti hitusen hämmentynyt, että Synesteettinen Sivellin on saanut näkyvyyttä.
Kuvissa on myynnissä olleita postikortteja, joista etenkin dodo-kortit olivat suosiossa. Myös näitä on myynnissä nettikaupassa. Olisin lisäksi halunnut teetättää kolibri-maalauksesta lakkiaiskortteja, mutta budjetti ei enää venynyt. Ehkä ensi kesänä niitäkin on myynnissä.


Suurin osa pöytäni luokse tulleista oli kiinnostunut ostamaan lyijykynäpiirroksia, ja siksi voisin tähän lopuksi mainostaa KKY:n huutokauppaa. Kodittomien koirien ystävät ry on järjestänyt Facebookissa huutokaupan, jonka tuotto menee kokonaisuudessaan Romaniassa tehtävään eläinsuojelutyöhön. Nyt onkin oiva mahdollisuus tehdä samaan aikaan hyväntekeväisyyttä ja saada taidetta: voit nimittäin huutaa 190 €:n arvoisen lyijykynäpiirroksen valitsemastasi eläimestä lähtöhintaan 79 €. Valmistan korkeimman tarjouksen huutaneelle piirroksen hänen toiveidensa mukaan ja vegaanisin työvälinein. Huutokauppa sulkeutuu huomenna (9.5.2016) klo 20.00. Pääset huutokauppaan klikkaamalla tästä.
Seuraava tapahtuma, johon osallistun on Joensuun Noljakassa järjestettävä Kulttuuripiha 2016, joka pidetään 30.6.2016. Tervetuloa osallistumaan sinnekin! Lisätietoa on muun muassa Facebook-tapahtumassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!