sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Haluatko olla muffinimuodin edelläkävijä?

Mikäli haluat liittyä maan tyylikkäimpään joukkoon, voit nyt tehdä sen pilkkahinnalla! Markkinoille on nimittäin rantautunut upea Limppupaita -mallisto.
En tiedä miksi, mutta minulle tulee jotenkin smurffit mieleen noista muffineista.  Päässäni soikin tätä nykyä aika usein tv:stä tuttu rallatus: "Laa laa lalallallaa... lallallallallaa."

Vegemuffini ja Hopsansaa-muffinit

Muffinstein ja rakastuneet muffinit

Sir Cupcake ja taiteellinen muffini
Kun sain kuulla, että Spreadshirtin kautta voi luoda omilla grafiikoillaan paitoja ja muita tuotteita, perustin sinne oikopäätä oman shoppini. Valikoimani on tällä hetkellä täynnä muffineja ja kuppikakkuja, mutta aion tehdä sinne myös muita grafiikoita, kunhan pääsen oikeaan mielentilaan. Eilinen päivä meni oikeastaan siinä, kun yritin piirtää turkistarhauksen vastaista paitaa, mutta jotenkin piirtäminen tai maalaaminen eivät vaan onnistuneet millään. Kaikki tuherrukseni näyttivät hyvin kömpelöiltä - kuin olisin piirtänyt ne kymmenen vuotta sitten. Kaipa se on vaan hyväksyttävä, että välillä sitä ei vain osaa piirtää.

Limppupaidat sekoittaa nettisivuani hieman, koska nyt kaikki muut tuotteet laskutetaan UKKO.fi-palvelun kautta, mutta paidat ja muut tekstiilit ovatkin yllättäen Spreadshirtin kautta laskutettavia. Toisaalta, en nyt tiedä onko asiakkaille niin väliä, kenen kautta lasku tulee.

Joka tapauksessa, Limppupaidat löydät osoitteesta www.limppuwitick.fi/limppupaidat. Käykääpä halutessanne kurkkaamassa mitä siellä on. Jos kaipaatte muutoksia valikoimiin, otan mielelläni ehdotuksia vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!