tiistai 19. toukokuuta 2015

Kuvakuulumisia Mahdollisuuksien torilta

Mahdollisuuksien tori pidettiin Joensuussa jo 9.5.2015, mutta lähdin heti seuraavana päivänä käymään Lapissa, joten kuulumisten kirjoittaminen viivästyi vähäsen. Tässä kuitenkin näitä kuvia nyt olisi! Lahjoitin Synesteettisen Siveltimen kautta tuotteitani Animalian pöytään.

Tein itselleni hatun ihan myyntitapahtumaa varten... Etenkin lapset tykkäsivät pipostani ja tulivat silittämään "kettua."

Tässä oli arpajaisiin tekemäni hämmentynyt pöllökello. Kello voitettiin jo toisella arvalla! Se pääsi voittajan, 4-vuotiaan Ilonan, huoneen seinälle.

Derpy, Kössi ja Espresso odottivat ostajaansa, mutta valitettavasti kukaan ei ainakaan minun myyntivuoroni aikana niitä halunnut.

Pahvialustalla on näkyvissä vielä Synesteettisen Siveltimen lahjoittamia koruja.
Itse tapahtumassa sää suosi meitä. Aurinko paistoi ja hyväntuulinen meininki seurasi koko päivän. Minut on ihan tehty tuollaisiin myyntitapahtumiin: tuntui, että olin aivan omassa elementissäni. Toivottavasti olen vuoden päästä paikan päällä oman pöydän kanssa! Se jää kuitenkin nähtäväksi, sillä ensi lukuvuosi on viimeinen ennen valmistumistani, eli tulen varmaan olemaan superkiireinen.

2 kommenttia:

 1. Voi että..Onpa mahtavan näköisiä käsitöitä sinulla siel ollu kyl..=) Varmasti herätti mielenkiintoa tuo siun päähine =D Aivan mahtava meinaan..

  Itse olen myös osallistunut mahdollisuuksien tori tapahtumaan ja useampana vuonna.. Sekä yhtenä tapahtuman järjestäjistä, että esiintyjänä.. Suosittelen jokaiselle Kokemuksena.=) Sinänsä jännä että yhden päivän/vkl tapahtuman järjestämiseen saattaa mennä vuosi kun sopii eri järjestöjen kanssa tapaamisia,kokouksia sekä muita yhteensovituksia ja kaikkea muuta jännää.. Peruuntumisia sekä uudelleen järkkäämisiä.. Selvittelyjä sekä asiasta uudelleen tiedotusta.. Vaati siis ikärsivällisyyttä ja muutenkin yleistä joustavuutta..=D Se on juuri sitä yhdessä tekemisen meininkiä.. Toisen ihmisen huomioimista ja ymmärtämistä sekä kuulemista tietysti myös.=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan! :D Itsekin tykkäsin olla mukana. Meillä onneksi meni vain pari kuukautta järjestelyyn... mulla oli kyllä niin hullu kiire, etten olisi ehtinytkään olla enempää mukana :)

   Poista

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!