maanantai 23. helmikuuta 2015

Hiihtolomalla on loogista maalata hiihtäjiä

Ensimmäistä kertaa neljään vuoteen vietän hiihtolomaa. Virallista lomaa ei yliopistossa ole, mutta sain yllättäen eilen graduni valmiiksi paria kuukautta suunniteltua etukäteen, joten tässä sitä ollaan. Tarkistan gradun vielä uudelleen viikon päästä, minkä jälkeen sen matka jatkuu ohjaajan tarkistettavaksi. Ihan sen lopullisesta valmistumisesta ei siis valitettavasti ole vielä kyse.

Kevytyritykseni kannalta loma ei ole lomaa, vaan kirimistä tilaustöiden kanssa. Maalaus- ja piirustusurakka ei kuitenkaan haittaa, sillä taiteiluhammasta on kolottanut sen verran paljon, että valmistan tilauksia oikein mielelläni nyt, kun kerrankin on aikaa. Ilokseni eräässä tilauksessa on hiihtäjiä, joten koen etenkin sen tekemisen olevan teemaan sopivaa puuhastelua. Ihan oikeasti hiihtämään minua tuskin saa enää koskaan (tai no ei ainakaan seuraavaan kymmeneen vuoteen). Sain ala- ja yläasteen aikana tarpeekseni kaikesta talviurheilusta.

Tänä aamuna meidät herätti lähettimies, joka paukutti oven takana paketti kädessään. Häntä hieman nauratti väsynyt ilmeemme ja se, kun selitimme loman alkaneen. Paketista paljastui liuta hääkortteja, joita on jo tilattu minulta jonkin verran:

Hääkortit maksavat 4,20 €/kpl, hinta sisältää kirjekuoren, verot ja postikulut. Kaikki myytävät kortit on valmistettu 100 % kierrätetystä paperista. Koko: 18,20 cm x 11,70 cm.
Mikäli tuttusi ovat menossa naimisiin, niin suosittelen tietysti ostamaan heille kortin lisäksi lahjakortin Synesteettisen Siveltimen verkkokaupasta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!