sunnuntai 8. helmikuuta 2015

French Wisdom Tooth

Maanantaina multa poistettiin viisaudenhammas. Poisto itsessään meni hyvin, mutta ikävä kyllä hammas oli jotenkin kiinni hermossa (tai sitten puudutuspiikki osui hermoon. En oikein tiedä, kun en ole hammaslääkäri :D) ja ien/poski/korva -seutu jäi sitten tykyttämään melkein viikoksi todella kipeästi särkylääkkeistä huolimatta. Lisäksi kielestä lähti tunto. Särky ei ollut mitenkään sietämätöntä, mutta todella ärsyttävää. Poski turposi, minkä johdosta suu ei aennut, minkä takia taas en saanut syötyä kunnolla, mikä tietysti lisäsi ärtymystä. Gradu ei edistynyt viikkoon, puhumattakaan piirustuksista tai fimoiluista, vaan teki vaan mieli maata sängyssä koko aika. Eilen turvotus alkoi kuitenkin laskea ja kipu hellittää ja nyt mulla on ihan ekstra-tehokas olo ja iloinen mieli. Kielenpää tosin on yhä tunnoton, mutta asian pitäisi korjautua. Jees.

Noh, kuinka tämä vuodatus oikein liittyy mihinkään? Ensinnäkin halusin vain valittaa, eli siinä mielessä ei mitenkään, mutta lisäksi halusin selittää noiden alla olevien kuvien ranskalaista teemaa. Korppu oli Pariisissa työmatkalla ja toi mulle tulijaiseksi aidon, ranskalaisen, violetin baskerin! Baskeri päässä ja poski turvonneena tunsin oloni vähintäänkin pöhöttyneeksi ja kun soppaan lisättiin vielä kielen tunnottomuuden aiheuttama "korostus" (aka sössötys), niin olihan tuossa jo melkoisen sivistynyt olo. Mitään tuon syvällisempää syytä ranska-teemalle ei ole.

Koruja olen siis saanut ihan mukavasti valmiiksi ja minulta on tilattu myös muutama tilaajan itsensä suunnittelema korvis. Gradu ei innosta enää yhtä paljon kuin aluksi, ja toivon saavani sen mahdollisimman pian valmiiksi, jotta pääsisin takaisin normaaliin piirustusrytmiin.

PS. Pistin Facebookiin ilmoituksen, että etsin korumallia Joensuun seudulta. Pari tyyppiä on ilmoittautunut mukaan, eli pian ei tarvitse enää sietää minun naamaani noissa korukuvissa :D Vielä voi ilmoittautua esimerkiksi s-postilla: Limppu.Livari(at)gmail.com.

2 kommenttia:

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!