perjantai 12. joulukuuta 2014

Synesteettinen Sivellin joulumarkkinoilla

Huomenna alkavat Joensuun joulumarkkinat, joista olen kovasti hälissyt muun muassa Facebookin puolella. Lahjoitin Joensuun Animalian markkinapöytään jonkin verran tuotteita: kortteja, kettu-pehmolelun, kettu-avaimenperiä, lapaset ja tietysti uusimman valmistuneen pöllökellon! Kellon voi voittaa omakseen euron arvalla, eli nyt jos koskaan on hyvä syy lähteä käymään markkinoilla ;)

Pöllö onnistui etenkin numeroidensa puolesta huomattavasti edeltäjäänsä paremmin, sillä rakensimme Korpun kanssa sapluunan, jonka avulla ne oli helppo piirtää kellotauluun. Ongelmilta ei kuitenkaan vältytty, sillä piirsin vahingossa kolmosen ja ysin väärille puolille kelloa... Eräs lukija ehdotti, että minun pitäisi laittaa vielä koneisto käymään väärään suuntaan ja väittää kyseessä olevan vasenkätisten kello. Mielestäni idea oli kerrassaan mainio, mutta olin jo luvannut markkinoille ihan normaalin kellon, joten oli pakko uhrata vielä yksi päivä peittämään vahingot. Se onnistui, kunhan sain ensin kasvatettua kärsivällisyyttäni syvään hengittelemällä.

Pöllöke 2.0
Markkinatuotteet ovat hyvin oransseja tänä vuonna
Markkinatuotteiden lisäksi olen joulukuussa rakentanut itselleni "virallista" nettisivua. Paljon korjattavaa etenkin ulkonäön puolesta vielä löytyy, mutta sivut kuitenkin ovat jo toiminnassa moitteettomasti. Otan mielelläni vastaan palautetta nettisivuistani joko tähän tai sähköpostiini. Ne löytyvät osoitteesta www.limppuwitick.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!