perjantai 31. tammikuuta 2014

Valuva taivas, 2014

Kesällä maalasin työn nimeltään Taivasikkuna.  Sain siihen ihan hirveän inspiraation, ja into maalaamiseen samasta aiheesta jäi itämään. Niinpä tämä maalaus on ikään kuin jatko-osa sille. Siinä missä Taivasikkuna kertoi taivaaseen astumisesta, ja siitä kuinka läheiset juoksevat vastaan, tässä maalauksessa läheiset ovat jos vastassa, kuten mm. vierellä kulkevasta hauvasta käy ilmi. Sain molempiin töihin inspiraation monista eri lauluista.
Maalauksesta tulee mieleen se raamatunkohta, jossa Jumala tekee liiton ihmisten ja eläinten kanssa ja laittaa sateenkaaren liiton merkiksi taivaalle.Toisaalta, maalauksen voi myös tulkita ihan vaan koiran ulkoilutukseksi sateella. Maasta heijastuvat sateenkaaret kuitenkin kielivät kauniista maisemista ympärillä. Tästä tulkinnasta tulee itselleni mieleen raamatunkohta, jossa Jeesus sanoo taivaan valtakunnan olevan jo keskellämme.

Menipäs nyt uskonnolliseksi tämä postaus : D
Tämän maalauksen piti mennä aluksi myyntiin, mutta rakastuin siihen taas vaihteeksi liikaa, eli kävi samalla lailla  kuin Taivasikkunan kanssa. Ärsyttävää kiintyä omiin töihinsä -_-'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!