tiistai 12. marraskuuta 2013

Tietoa, toiveita ja taidonnäyte

Tämä postaus sisältää 
1) infoa valmistuvista töistä ja hyväntekeväisyydestä
2) lukijoiden huomioon ottamista näiden kysymysten tai toiveiden suhteen
3) upeiden luentomuistiinpanojen esittelyä. 
Otsikointi sukkaa.


Heti aluksi sellaista infoa, että teen tällä hetkellä joululahjoja niin kovalla vauhdilla, että uusia kunnon töitä julkaistaan varmaankin vasta jouluaaton jälkeen. En kuitenkaan vielä vanno mitään, mistä sitä tietää vaikka saisinkin ne yhtäkkiä valmiiksi ja pystyisin aloittamaan muita töitä, jotka julkaisen ennen joulua. Jonkinlainen joulukalenteri kuitenkin on luvassa!


Hyväntekeväisyys-infoa

Kuten huomatte, tuohon oikealle puolelle on ilmestynyt palkki, joka kertoo kuinka paljon tästä blogista on lahjoitettu hyväntekeväisyyteen. Jo 20 euroa, hyvä me! :) Niille jotka eivät siis tiedä, vuoden loppuun mennessä tilatuista töistä lahjoitetaan tuotot uuden lastensairaalan rakentamiseen ja Huuto.net-sivuston kautta ostetuista töistä laitan tuoton Nenäpäiväkeräykseen. Tämän blogin kauppa löytyy täältä: http://www.huuto.net/kauppa/synteettinen_sivellin.
Lastensairaalan sivuilla puolestaan tämä blogi lahjoittaa nimellä "Limppu Witick". Olin vähän tyhmä enkä tajunnut kirjoittaa nimen kohdalle "Synteettinen Sivellin" ._.


Toive- tai kysymyspostaus

Koska minulta ei ole tietääkseni tulossa mitään sen jännempää blogimerkintää lähiaikoina, ajattelin että nyt olisi hyvä aika keskittyä kirjoittamaan jonkinlainen pidempi toive -tai kysymyspostaus. Ehdota siis aihetta seuraavaan blogimerkintään tai kirjoita kommentteihin kysymys, johon toivoisit vastausta :) Kysymys voi olla kaikesta maan ja taivaan  rajat, mitä nyt hyvät tavat muistettakoon. Mikäli toiveita tai kysymyksiä tulee, vastaan niihin perjantaina.


Ps.


Nää mun luentomuistiinpanot käy aina vain creepymmiksi... Luennon aiheena "kolminaisuus" :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!