torstai 17. lokakuuta 2013

Tuotot lastensairaalalle

Eilen kymppiuutisia katsellessani jäin pohtimaan erityisesti 17-vuotiasta Anna Rukkoa, joka myy tekemiään koruja ja lahjoittaa tuotot lyhentämättömänä uuden lastensairaalan rakentamiseen. Annan Facebook-sivun löydät täältä.
Hänen toiminnastaan inspiroituneena päätin alkaa itsekin lahjoittamaan taiteella ansaitsemani rahat lastensairaalalle 17.10.-31.12.2013 tilatuista töistä. Selvennykseksi kirjoitettakoon, että postikulut ja taidetarvikevälineet toki rahoitan vielä maalauksista saamillani rahoilla, mutta ne tulot, jotka saisin omaa tiliäni kartuttamaan, lahjoitan muualle.
Pohdin aluksi vaikka kuinka kauan, että julkaisenko tätä tietoa, koska ensinnäkin se saattaa kuulostaa mainostamiselta ja toiseksi minun on mahdotonta todistaa tilaajilleni, että todellakin annan rahat lastensairaalalle. Sen jälkeen mielessä kuitenkin kävi, että jos kaikki tekevät hyväntekeväisyyttä hiljaisuudessa, kuten toki hyvänä pidetään, yhä useammat luulevat hyväntekeväisyyden olevan jokin harvinainen rikkaiden keskuudessa tapahtuva ilmiö eivätkä itse viitsi siihen ryhtyä - enhän minäkään olisi saanut tätä ideaa ilman Annaa ja kymppiuutisia. Sen vuoksi koen että tässä tapauksessa on parempi julkistaa tämä tieto, vaikkakin vain tällaisen pienen ja tuntemattoman blogin sivuilla.

Lastensairaalalle voi lahjoittaa myös suoraan esimerkiksi täältähttp://uusilastensairaala2017.fi/


EDIT 15.3.2014: Tuottoja lahjoitettiin tämän blogin kautta yhteensä 40 euroa. Jee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!