keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Maalausarkea

Jälleen kerran olen palannut rippileiriltä, joka sattuikin olemaan kesän viimeinen. Tästä eteenpäin syntyvät blogitauot siis ovat innostuksen puutteen, tai mahdollisesti (mutta epätodennäköisesti) kiireen aiheuttamia.

Bloggaamiseen kuuluu ainakin jonkinlainen kuulumisten vaihto, etenkin silloin kun uusia maalauksia/piirroksia tai ajatuksia muuten ei ole syntynyt. Sen vuoksi jaan seuraavaksi hieman maalauksiin liittyvää arkea.
_Tähän blogimerkintään kuuluvat ehdottomasti huonoimmat väliotsikot ikinä_


Palkkapäivää odottaen

Maalaamisen kannalta menee erittäin hyvin. Sivellinsormet täristen odotan palkkapäivää ja sitä kun saan jälleen ostaa uusia maalauspohjia ja fiksatiivia.

Olen kesällä ollut erityisen innostunut kuvittamaan lauluja, mutta päätös siitä, minkä laulun kuvittaisi on vaikeaa tehdä. Niin monet biisit ovat inspiroivia ja kauniita. Onko muuten kukaan lukijoista ikinä kuvittanut kappaleita?

Uusia töitä ei ole syntynyt, koska olen keskittynyt värkkäämään lähinnä synttärikortteja pikkusiskoilleni, joista toinen täytti viimeviikolla kolme ja toinen täyttää tänään neljä. Isoja tyttöjä ovat jo ^^


Maalaukset lentävät pesästä :'(

Olen viimeviikkoina ylittänyt montakin tasoja maalaamisen kanssa: ensinnäkin, kehystin oman työni, Taivasikkunan. Sellaista en ole koskaan ennen tehnyt, sillä minun on jotenkin kauhean vaikea laittaa omia töitäni seinälle. Myöhemmin sain samasta työstä kehuja myös DeviantArtiin, mikä on myöskin minulle uutta.
Ja sen jälkeen ks. työstä tarjottiin minulle 200 euroa! En myynyt, koska taulu tuottaa niin mukavan ja rauhallisen olon minulle itselleni.
Pistin myyntiin myös Venetsialaiset ja Syyskävelyn. Ne varattiin jo, mutta ostaja haluaa nähdä ne ennen kauppoja livenä, mikä tietysti on ymmärrettävää. Maalaukseni siis itsenäistyvät ja aikuistuvat, lähtevät kotoa suureen maailmaan.

Monia sellaisia teoksia on valmistunut, joita en vielä voi julkaista, koska ne on tilattu esim. synttäriyllätyksinä eivätkä juhlat ole vielä ;)

Eipä tänne tämän ihmeellisimpiä maalaamiskuulumisia oikeastaan kuulukaan.
Live long and prosper!

3 kommenttia:

 1. Ihanaa, että kehystit oman maalauksesi. Kehystettynä taideteos saa viimeisen silauksen ja näyttää entistäkin upeammalta. Minulla ei ole koskaan ollut varaa kehystää töitäni, mutta sain jokin aika sitten lahjakortin kehystämölle ja vein kehystettäväksi maalaukseni Kristuksesta Pilatuksen edessä. On palkitsevaa nähdä oma työ seinällä.

  Saanko kysyä mihin sinä "pistät myyntiin" maalauksiasi ja mitä kautta yleensä tapaat henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita ostamaan taidetta tai tilaustöitä? Minä tarjoan muotokuvamaalauksia blogissani, mutta kukaan ei ole joko nähnyt blogiani tai he eivät ole halukkaita ostamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä nyt "kehystänyt" sanan varsinaisessa merkityksessä, vaan ostin Suomalaisesta kirjakaupasta kehykset ja laitoin taulun niihin : )

   Onko sinulla tuota työtä netissä näytillä? Olisin kiinnostunut sen näkemään.

   Kauppaan blogini lisäksi tilaustöitä tori.fi:ssä, siellä saan suurimman yleisön ja suurimmat tarjoukset.

   Poista
  2. Uskon, että Taivasikkuna näyttää upealta valmiskehyksissäkin. :)
   Äitini aina kehystää hänelle maalaamani työt kaupasta ostamillaan kehyksillä ja tekee niihin paspartuurit itse erilaisista pahveista. Tulos on todella hyvä. ;)

   Itse en ole ajatellut myyväni alkuperäisiä töitäni, vaan vain tilaustöitä, mutta ehkä minunkin kannattaisi kokeilla.
   Aiheeni eivät tosin varmasti miellytä moniakaan.
   Tässä on linkki mainitsemaani työhön:
   http://24.media.tumblr.com/5a68bce746be71d898fbc21c2deea921/tumblr_mq9eowZMIE1s65gc6o1_1280.jpg
   Kivaa, kun olet kiinnostunut näkemään sen.

   Kiitos vastauksistasi; täytyy tutustua tuohon tori.fi:hin. :D

   Poista

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!