keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Harjoitustyö kissasta

Kirjoittelin Facebookiin ihan muutama päivä sitten, etten ole koskaan ennen piirtänyt lyijykynätyönä kissaa. Tulin vähän höpöttäneeksi, koska olenhan minä kissan piirtänyt yhteen läksiäiskorttiin, vieläpä ihan vähän aikaa sitten! Noh, nyt olen tehnyt kaksi kissaa.

Tämän kissan piirsin viikonloppuna television vaimeassa valaistuksessa. Suurin ongelma piirtämisessä oli, että harjoitus piti saada valmiiksi viikonlopun aikana (koska en viikolla ehtisi jatkaa sitä, ja ensi viikonloppuna olisikin jo toisen harjoituksen vuoro), mutta olisin halunnut samaan aikaan työstää sitä paljon enemmän. Olisi ollut ihanaa nysvätä kissapiirroksesta oikein yksityiskohtainen, korva- ja viiksikarvoja myöten... mutta toisaalta, kyseessä oli harjoitustyö, joten päätin pitää sen harjoituksena. Kissasta tuli mielestäni aika koiramaisen oloinen.
Tämänkin piirrokseen voi ostaa itselleen Huuto.net-palvelussa, alkaen 5 €. Tuotto hyväntekeväisyyteen.
Kaikki tekemäni - tai oikeastaan kaikki tallessa olevat - luonnokset ja harjoituspiirrokset ovat myynnissä Huuto.net-palvelussa, alkaen 5 €. Lahjoitan siellä myydyistä tuotteista rahat hyväntekeväisyyteen, kuten viime lokakuussa lupasin. Myyn nimellä LimppuLivari (linkki).

Minulle on tullut hirveän vaikeaksi tasapainotella hyväntekeväisyyden ja kevytyrittäjyyden välillä. Toukokuussa täällä Joensuussa esimerkiksi starttaa Mahdollisuuksien tori, ja pohdin höyryt korvista nousten, että menenkö sinne Synesteettisen Siveltimen vai Animalian edustajana. Animalialle lahjoitan taas vähintään kellon arvontavoitoksi. Joka tapauksessa, päätin ainakin alustavasti, että menen tänä vuonna Animalian puolesta, jotta saan tutustuttua Mahdollisuuksien torin toimintatapoihin. Toinen syy oli, että minulla on niin vähän aikaa nyt maalis-toukokuu -akselilla, etten ole varma saisinko valmistettua tarpeeksi maalauksia, piirroksia, kortteja tai koruja itse tapahtumaan. Jos ensi vuonna pääsen osallistumaan Synesteettisen Siveltimen edustajana, niin suunnitelmissa on ainakin tehdä pientä maksua vastaan karikatyyri-piirroksia halukkaista.

EDIT: Kevytyritykseni pääsi Vegaaniliiton eläinystävällisten yritysten listalle! Siitä, kuinka Synesteettinen Sivellin käytännössä edistää eläinten oloja, voi lukea täältä.
Omakuva onnellisesta Limpusta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!