sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Minipehmot ja villasukkaset

Pehmoiluttaako? Minua ainakin:
Otin perjantai- ja lauantai- iltoina puikot käteeni ja kudoin tällaisia pehmeitä pikkukavereita. Näiden lisäksi oli tehdä vielä ainakin karhu, possu, norppa, saukko ja hirvi, mutta täytevanu pääsi ikävä kyllä loppumaan kesken. Heti kun saan aikaan hakea lisää täytettä, tulee näitä ilmaantumaan lisää. Kohta koko kämppämme on varmaan täynnä minipehmoja...
Koska joulu on tulossa ja minulla on viime aikoina himottanut älyttömästi kutoa, alan myymään tilapäisesti loka - joulukuun ajan myös villasukkia ja minipehmoja. Sukkapari+minipehmo maksaa yhteensä 20 euroa (sis. alv ja postikulut). Minipehmoja voi tilata kaiken värisinä ja lajisina, eli siis muutkin kuin kuvissa näkyvät vaihtoehdot ovat kaupan. Teen myös sukkia kaiken värisinä. Keep calm and feet warm ;) Tilaukset voi laittaa tavalliseen tapaan osoitteeseen Limppu.Livari(at)gmail.com.

Joululahjoista tulikin mieleen, että jouluksi tarkoitetut lelutilaukset kannattaa tilata viimeistään marraskuussa, jotta ne ehtivät varmasti perille ajoissa. Laitan siitä vielä muistutuksen useaan paikkaan blogia.
Muistutettakoon vielä tämän kuvan myötä, että kaikkia leluja saa myös isompina versioina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!