perjantai 4. heinäkuuta 2014

Askarrellaan-paskarrellaan!

Muistan kun ekaa kertaa kuulin tuon "askarrellaan paskarrellaan" -värssyn. Ala-asteen ope lausui sen vastauksena oppilaan kysymykseen siitä, mitä ensi tunnilla tehtäisiin. Lausahdus sai aikaan riemuisan naurunremakan oppilaiden taholta. Pari vuotta myöhemmin äitini sanoi tuon saman lausahduksen ja seurauksena oli jälleen hihittelyä meidän sisarusten puolelta. Mikään ei ollut niin hassua, kuin että aikuinen sanoi kirosanaa muistuttavan sanan.

Tuo "johdanto" ei mitenkään muuten liittynyt päivän postaukseen, kuin että myös minä olen ruvennut askartelemaan. Ostin nimittäin toissapäivänä Suomalaisesta Kirjakaupasta vieraskirjan, josta aloin tekemään Ribari-kirjaa itselleni. Kokoan siis kirjaan kaikki suunnittelemani oppitunnut, hartaudet, jumalanpalveluskaavat, vitsit ja muut  toivon mukaan hyödylliset asiat.

Ribari-kirjan kansi
Ribari-kirjan sisältöä

Lisäksi olen askarrellut kortteja (ylläripylläri). Korpulle tein kandistujaiskortin:
Koska "Gaudeamus Igiturista" tulee aina meille tuollainen mielikuva :'D

Sitten tein vielä äsken hurjaa vauhtia Korpun äidille synttärikortin:

Yleensä muistan aina kaikkien synttärit, mutta alkuviikosta unohdin ihan täysin hänen päivänsä. Korppukaan ei muistuttanut, koska "ei nähnyt sitä tarpeelliseksi" -__-' Noh, mutta saipahan hän edes jonkinlaisen kortin, vaikkakin myöhässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!