perjantai 27. kesäkuuta 2014

Trukkilavasohva

Uusi sisustusvillitys on vallannut netti-ihmiset (jopa minut): nimittäin trukkilavasohvat. Nimi kuulostaa rumalta ja epämukavalta, mutta todellisuus on jotain aivan toista. Kuvia näistä sohvista löydät Googlen avulla helposti, mutta esimerkkeinä mainittakoon tämä, tämä, tämä ja tämä.

Tällaisella sohvalla olisi mahtavaa sisustaa takapihan terassia. Tai mikseipä vaikka parvekettakin, jos sellaisen sattuu omistamaan. Minulla ainakin on sen verran paljon ränsistyneitä vaatteita kaapeissani, että tyynynpäälliset ompelisi niistä helposti. Kirpparilta taas voisi hakea vanhan patjan ja verhoilla sen uudelleen. Olisi myös kivaa maalata sohva itse näköisekseen, mutta maalaaminen usealla värillä taitaisi tulla jo kalliiksi.

Jos joskus toteutan unelmani trukkilavasohvasta (luultavasti syksyllä*), lupaan postata sen tänne. Jos jollakulla teistä lukijoista on postaus trukkilavasohvista, vinkkejä niiden tekemisestä tai kuvia niistä, olisi huippua, jos voisit linkata niitä tähän!

Ps. Vielä hieman kuulumisia: olen riparilla ohjaajana tällä hetkellä, eikä maalaaminen ja piirtäminen sen vuoksi onnistu. Mulla on juuri kesken parhaassa ja pahimmassa vaiheessa oleva arvontavoittajan keijutyö, ja kädet oikein tutisevat, kun haluttaa niin kovasti päästä maalaamaan sitä X___X
Mutta ehkä minä kestän tätä maalaustaukoa vielä huomiseen.

__

*EDIT: Luultavasti kesällä 2015... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!