maanantai 18. maaliskuuta 2013

Maalauslöytöjä

Kun juuri eilen pääsin valittamasta, tänään voi varmaan vähän iloita. Ostin Suomalaisesta Kirjakaupasta huomisen synttäripäiväni kunniaksi 24 eurolla maalaamistarvikkeita, joiden normaalihinta olisi ollut noin 40 e.Mielestäni parhaita löytöjä olivat ehdottomasti nuo synteettiset siveltimet kolmen ja viiden euron hintaan. Lisäksi Joensuun Suomalaisessa kirjakaupassa kanta-asiakas saa tällä viikolla 15% alennuksen kaikista taide- ja askartelutuotteista, myös jo alennetuista hinnoista. Ihan vaan vinkkinä, jos joku haluaa aloittaa uuden harrastuksen.

Alan jo nyt kirjoittaa lappuja huomista maalaus-arvontaa varten. Aika jännä, ettei vielä yksikään henkilö, joka on pyytänyt minulta ilmaista maalausta, ole osallistunut... noh, onhan tässä vielä 4½ tuntia aikaa! ; )

11 kommenttia:

 1. Ääää...miksi täällä ei ole enää Suomalaista Kirjakauppaa??? D:

  Pakko käydä ennen kevään pääsykokeita Joensuussa vähän shoppailemassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vain :D Milloin pääsykokeet on?

   Poista
  2. Jos saan kutsuja, niin ensimmäiset pääsykokeet ovat toukokuun alkupuolella. Kesäkuussa yhdet pääsykokeet on 3.- 6. päivä ja toiset heti seuraavalla viikolla.

   Lähinnä niitä kesäkuussa olevia Rovaniemen pääsykokeita varten pitäisi hankkia A2-piirustuslaukku http://www.clasohlson.com/fi/Piirustuslaukku/Pr310074000
   ja savenmuovailuvälineet.

   Poista
  3. Ai niin! Hyvää syntymäpäivää! :)

   Poista
  4. Uskon kyllä et saat kutsun: Lapin yliopistoon ei oo vaikeeta päästä, ainakaan mun mielestä :D Kaikki tuntemani kaverit jotka on sinne hakeneet, ovat päässeet sisään. Riippuu tosin varmaan linjasta.
   Oon ite asunu Rovaniemellä 5 vuotta, ja poikaystävän äiti opettaa Lapin yliopistossa : )

   Poista
 2. Heh Määkin kävin eilen Suomalaisessa kirjakaupassa ja löyty kaikkee uutta !! :)
  Hyvää synttärii sit sulle! :D

  VastaaPoista
 3. Kagastauluja vaikka kuinka , akryyli värejä lisää , pikku siveltimiä ja uuden paletin :) :3 Suuret ostokset! :)

  VastaaPoista

Asiallista kielenkäyttöä sitten : )

Kiitos kommentista, tulen iloiseksi siitä!